PostPunt in Noorderwijk verhuist : Het PostPunt in Noorderwijk verhuist binnenkort van de buurtwinkel Spar (Ring 60) naar Dagbladhandel Paperclip (Ring 69). Het contract met Spar eindigt op vrijdag 20 juni. Wanneer het nieuwe PostPunt opengaat, is nog niet geweten. Bpost doet al het nodige om een lange onderbreking van de dienstverlening te vermijden.

Aannemer voor heraanleg Koppelandstraat en Nonnenstraat

Eind april startte de heraanleg van de Koppelandstraat en een deel van de Nonnenstraat. In een eerste fase passen de nutsmaatschappijen hun leidingen aan. Na de bouwvakantie starten de echte weg- en rioleringswerkzaamheden. Het schepencollege gunt de opdracht voor deze werkzaamheden aan de firma Vermetten Wegenbouw uit Merksplas voor de prijs van 493.065,34 euro. De bewoners van de Koppelandstraat en de Nonnenstraat worden nog voor de bouwvakantie uitgenodigd voor een informatievergadering over de praktische planning van de heraanleg.

Ook de twaalfde man moet in vorm zijn

Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid organiseert een WK-actie om de gezondheid van de twaalfde man te verbeteren. Samen met presentator Peter Van de Veire maakte het agentschap een opwarmingsvideo die voetbalsupporters aanmoedigt om zelf te bewegen. Om ook de Herentalse twaalfde man in vorm te krijgen, wordt de opwarmingsvideo voor en tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels uitgezonden op het grote scherm op de Grote Markt.

10R20 organiseert afterparty Parkrock

Parkrockbezoekers die op vrijdag 20 juni nog willen verder feesten kunnen vanaf 18 uur terecht aan jeugdhuis 10R20. Het jeugdhuis krijgt toestemming van het stadsbestuur om tussen 18 en 22 uur een terras te plaatsen op het pleintje voor het jeugdhuis en buiten muziek te spelen. Om 22 uur verplaatst het feest zich naar binnen.